Ecni të sigurtë përpara

ArdiNET ju ofron internetin më të shpejtë që mund të keni.

Shërbim Cilësor
Shërbimi jonë unik na lejon të kemi një impakt të veçantë dhe thelbësor te klientët tanë.
Biznese&Familjar
Ne ofrojmë internet të shpejtë dhe pa nderprerje për biznese dhe familjarë.
Support 24/7
Ofrojme 24 orë suport dhe ndihmë teknike.

Paketat Familjare

Shikoni video, luani lojra, shkarkoni muzikë, ngarkoni fotografi përmes shumë pajisjeve në shtëpinë tuaj pa sakrifikuar performancën.

Internet me fibër

START

 • 10 Mbps / 4 Mbps
 • 1500 ALL

MEDIUM

 • 16 Mbps / 6 Mbps
 • 2000 ALL

SUPER

 • 30 Mbps / 8 Mbps
 • 3000 ALL

Internet me antenë

START

 • 5 Mbps /2 Mbps
 • 1500 ALL

MEDIUM

 • 8 Mbps /2 Mbps
 • 2000 ALL

Abonimet 6 mujore dhe 1 vjecare përfitojnë instalim falas të paisjeve në përdorim.
Për instalimet mujore 5000 All kosto instalimi.

Paketat Biznes

Ne ofrojmë internet të shpejtë dhe pa nderprerje për biznesin tuaj.

START

 • 5 Mbps /5 Mbps (i dedikuar)
 • 30 €

MEDIUM

 • 10 Mbps / 10 Mbps (i dedikuar)
 • 50 €

PRO

 • 50 Mbps / 50 Mbps (i dedikuar)
 • 150 €

Kosto e  instalimit të pajisjeve për paketat biznes është 100€ .
Për shpejtësi të tjera të internetit 100+ Mbps, na kontaktoni.

Rreth ArdiNET

ArdiNET është një kompani dinamike dhe progresive me një objektiv të qartë – për t'i ofruar klienteve tanë zgjidhje biznesi me kosto efektive përgjatë vendosjes efikase dhe integrimit të teknologjisë së informacionit.
Misioni i kompanisë sonë është të ofrojë Komunikim dhe Zgjidhje IT me kualitetin në treg. Na provoni ne dhe shihni përse duhet të bëheni pjesë e ketij rrjeti. Ne maksimizojmë fuqinë duke integuruar produkte dhe shërbime, për t'i ofruar klientëve tanë sherbimin më të volitshëm të mundshëm.
ArdiNET ofron produkte të reja dhe me cmim konkurues, kualitet të lartë të sherbimit ndaj klientit, dhe kjo duke dëgjuar dhe vleresuar klientet e tij! ArdiNET i afrohet cdo klienti me të njëjtën filozofi, në angazhimin për të identifikuar dhe ofruar zgjidhjen më të mirë dhe më të përballueshme për të përmbushur nevojat e tyre të veçanta.

Testo shpejtësinë e internetit

Kontakt

Cel: 0685417798
Email: info@ardinet.al
Address: Rruga Demokracia Farke e Madhe Tirane

Kontrata
Udhëzues
Treguesit e cilësisë